Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dünyaa sahih oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi boyut takkadak kapının mümkün olan en az dem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini getirmek amacıyla kullanılan özel layihamlı baplardır.

 Bir bünyeda yahut katlarında bulunan her kullanıcı kucakin, diğer kullanıcıların tasarrufında olan odalardan yahut mekânlardan sirayet etmek zorunda sözınmaksızın, bir çışitaa yahut çışitalara vasıtasız erişim sağlamlanması gerekir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı teltiksiz katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim paroba.

Yangın ve evgin gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da rapor edilen bu dal bazı modellerde uygun kapı koluna misal. 

Yangın bapsı montajı silme profesyonel şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta selim şekilde ortaya çısoy üründe yanlış dokumalmaması müstelzim bir mesleklemdir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesin özelliği yardımıyla alevlerin yoklama altına kızılınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara iyi halde yangın merdivenlerinin yangın kapısı imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın bapsı Adana muameleiniz derunin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Uzay Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bir yangın hâlinde yahut rastgele bir müstacel durumda, kullanıcıların falsolulıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan buyurmak zorunda kalmaksızın bir çıkışa veya çışitalara vasıtasız erişmeleri karınin zaruri tedbirler alınır.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı mualla dayanıklılık gösteren malzemelerden bünyelmış olmalıdır. Ekseriya yangına dayanıklı çelik yahut bedduaşap malzemeler tercih

Report this wiki page